Saturday

my feelings T.T :'(


assalamualaikum .. sebenarnya saya tak patot untuk cerita pasal dia lagi . tapi apakan daya. hati ni tak boleh nak tipu . series lyy tak boleh T.T .. semakin saya cuba untuk lupakan , semakin menebal rindu ni pada dia . bukan tak patot , mmg tak boleh lagi dah sebab mungkin awak milik orang lain sekarang . saya cuba kuat depan semua orang sedangkan hati ni , derita ya amaatt.. :'(( .. sabar je yang mampu , senyum selagi boleh and kuat kan hati selagi mmpu tuk bertahan . what can i say.. only god knows how i feel here ~ . setiap kali teringat mesti sedih , mengalir air mata , sakit , meraung .. hmm tak tahu nak bagi tahu macam mana lagi dahh .. hanya Allah sahaja tempat untuk aku mengadu .. saya diam tak bermakna saya kalah and lemah .. tapi biar saja Allah maha tahu segalanya . kadang kadang rase tak tahan , nak marah dengan  diri sendiri sebab terlalu kenang perkara yang lepas.. tak suka k tak suka !!. saya tak mintak sume ni terjadi . tapi saya tahu..Allah maha tahu segalanya ,. mungkin ada hikmah disebalik semua ini . saya harap Allah memperkenankan doa saya .. :'I

mungkin saya tak sekuat orang lain , tapi sekurang kurang nya saya cuba untuk jadi kuat . saya tak nak nampak lemah di depan keluarga serta rakan rakan . bukan sebab nak tunjuk hebat , tapi saya rase ia nya perlu sebab kalau boleh saya tak nak menyusahkan orang lain lagi .. biar lah orang nak kata apa pun . seyies saya dah tak kisah semua tu . 

bila ingat balik mase first break dulu dengan dia .. saya ambil masa setahun untuk melupakan dia.. ini kan pula break kali kedua .. it so much moment both of us are build already .. tahh laaa banyak laa..  dah 3 bulan saya still macam ni .. i dont know why lah kannnn ... sape yang suka kalau masih ade perasaan sayang dalam diri sedangkan orang tuu lagsung tak kisah and orang tu pon dah tak de pape relay lagi dengan kita . how can i do ? hmmppp -T.T ..

saya harap sangat suatu hari nanti saya dapat melupakan segalanya tentang dia . saya perlu move on and, leave the past . mungkin saya tak kuat untuk lalui ni sekrang . biaselaa kena take time lah kan .. i hope i can do it after thiss :)) ..

p/s : saya harap awak dapat maafkan segala salah yang saya penah buat selama kita kenal . saya nak awak tahu.. saya tak pernah menyesal kenal awak .. lupakan segala dendam yang terbuku di hati awak kay .. selamat malam . assalamualaikum :')

No comments:

Post a Comment